Heerlijk wakker worden in het stadslogement

Het Stadslogement: verborgen Parel aan de Vischmarkt

Het stadslogement van restaurant Ratatouille ligt boven het kooklokaal. Via een verborgen steegje kom je bij de trap naar de eerste verdieping. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen. Het logement heeft een eigen opgang, fijn bed, eethoek, zithoek en een keukentje met een voor het ontbijt gevulde koelkast. Ideaal als om te boeken voor een nachtje of weekendje weg.
Parkeren kan op loopafstand.

Wij zorgen dat alles heerlijk klaar staat om te genieten, de Overnachting en het Ontbijt.

Heerlijk wakker worden aan de Vischmarkt

Het stadslogement is geschikt voor een heerlijk verblijf  midden in de stad. Uitchecken tot 13.00 uur, dus er is tijd om lekker uit te slapen, rustig te ontbijten en wie weet nog even de stad in te lopen of een heerlijke wandeling langs het water te maken.

Je bent tenslotte midden in de oude Hanzestad Harderwijk.

Onze tarieven

 

Toe aan een mini-vakantie?

Een paar dagen uit in en rond het mooie Harderwijk gecombineerd met lekker eten in restaurant Ratatouille?

In Harderwijk en op de Veluwe is van alles te zien en te beleven! ’s Avonds verzorgen wij de innerlijke mens.

 

Onze arrangementen

 

Heerlijk Harderwijk

Harderwijk is een Hanzestad vol monumenten, pittoreske straatjes, pleinen en een boulevard. Het ligt ingeklemd tussen het weidse water van de randmeren en de overweldigende natuur van de Veluwe. Het is een stad die bruist van de gezelligheid en waar bijzondere evenementen worden gehouden. Je kunt er heerlijk winkelen, de terrassen zijn onovertroffen en er is zelfs een stadsstrand waar je kunt genieten van de zonsondergang. Dat alles op loopafstand van het stadslogement.

Ontdek Heerlijk Harderwijk