Heerlijk wakker worden in het stadslogement

Het Stadslogement: verborgen Parel aan de Vischmarkt

Het Stadslogement van Restaurant Ratatouille ligt boven de Culiwinkel. Via een verborgen steegje kom je bij de trap naar de eerste verdieping. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en dat midden in de Stad Harderwijk. Het ruime appartement heeft een eigen opgang, fijn bed, eethoek, zithoek en een keukentje met een gevulde koelkast voor het ontbijt. Parkeren kan op loopafstand. Wij zorgen dat alles heerlijk klaar staat om te genieten, de Overnachting en het Ontbijt.

Heerlijk wakker worden aan de Vischmarkt

Het stadslogement is geschikt voor een heerlijk verblijf  midden in de stad. Uitchecken tot 13.00 uur, dus er is tijd om lekker uit te slapen, rustig te ontbijten en wie weet nog even de stad in te lopen of een heerlijke wandeling langs het water te maken. Je bent tenslotte midden in de oude Hanzestad Harderwijk.

Onze Tarieven

 

Diner bij ons en blijven slapen?

Één dag of juist een paar dagen uit in en rond het mooie Harderwijk gecombineerd met lekker eten in restaurant Ratatouille? In Harderwijk en op de Veluwe is van alles te zien en te beleven!
’s Avonds verzorgen wij de innerlijke mens.

Onze Arrangementen

 

Heerlijk Harderwijk

Harderwijk is een Hanzestad vol monumenten, pittoreske straatjes, pleinen en een boulevard. Het is een stad die bruist van de gezelligheid. Heerlijk winkelen, een terras pakken en er is zelfs een stadsstrand waar je kunt genieten van de zonsondergang. Alles op loopafstand!

Ontdek Heerlijk Harderwijk