Restaurant Ratatouille,
Schitterend eten…
“Schoon” in Puurheid & Eenvoud!

 

menukaart 

Waar wilt u genieten..??

Het restaurant is verdeeld over 2 monumentale panden met meerdere ruimtes: het Restaurant met open keuken en het aangrenzende ProefLokaal met eigen patio.
Op de bovenverdieping een pracht uitzicht over de Vischmarkt, de Vischpoort en ons terras. Voor Private Dining onze Salon, deze biedt ruimte voor een gezelschap tot ca. 8 personen en kijkt uit over de daken van de binnenstad van Harderwijk.

Bij ons Slapen? Dat kan zeker in het Stadslogement, een heerlijk ruim appartement gelegen boven het ProefLokaal.
En om het compleet te maken, de Culiwinkel waar we wijnen verkopen, culinaire cadeautjes en natuurlijk onze cadeaucheque’s.

Ratatouille heeft een ruim terras op de Vischmarkt, het Culinaire plein van Harderwijk.
Ook op de patio, een oude ommuurde binnenplaats die grenst aan het Proeflokaal, kunt u heerlijk genieten met een gezelschap van het aperitief of zelfs de lunch of diner. Het Proeflokaal biedt ruimte aan een gezelschap van ca. 16 gasten.

Culiwinkel

Genoten van die mooie olijfolie en die waanzinnige fles wijn in restaurant Ratatouille? In de culiwinkel kun je meteen je slag slaan. Hier komt alles samen wat leuk en lekker is.
Ook voor een cadeaucheque!

naar de culiwinkel

Stadslogement

Heerlijk blijven slapen? Ons logement heeft alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen: een eigen ingang, heerlijk bed, een compacte keuken en een goed gevulde koelkast voor het ontbijt.

Ontdek meer