Restaurant Ratatouille,
waar groenten het hoogste woord hebben…

 

menukaart

Het restaurant heeft twee verdiepingen met zicht op de open keuken. Boven kijk je uit over de Vischmarkt. De salon en de wijnkelder bieden ruimte voor private dining voor gezelschappen tot twaalf personen. Naast het restaurant ligt het kooklokaal waar voor grotere gezelschappen besloten feesten, walking diners, kookworkshops of wijnproeverijen georganiseerd worden. Blijven slapen kan in het stadslogement boven het kooklokaal. In de culiwinkel zijn wijnen, culinaire cadeautjes en natuurlijk onze cadeaucheque’s te verkrijgen.

Ratatouille heeft een ruim terras op de Vischmarkt, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Ook op de patio, een oude ommuurde binnenplaats die grenst aan het kooklokaal, kunt u heerlijk zitten. De salon heeft een dakterras waar je apéritief nog lekkerder smaakt!

Kooklokaal

Het is alsof je thuis aan het kokkerellen bent, hier in het kooklokaal van Ratatouille. Gezelschappen tot dertig personen kunnen hier terecht voor een walking diner, kookworkshop, high wine, apéritief of borrel.

Ontdek meer 

Culiwinkel

Genoten van die mooie olijfolie en die waanzinnige fles wijn in restaurant Ratatouille? In de culiwinkel kun je meteen je slag slaan. Hier komt alles samen wat leuk en lekker is.
Ook voor een cadeaucheque!

Ontdek meer

Stadslogement

Heerlijk blijven slapen? Ons logement heeft alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen: een eigen ingang, lekkere bedden, een compacte keuken en een goed gevulde koelkast.
Er is plaats voor twee tot vier personen.

Ontdek meer