Restaurant Ratatouille,
Schitterend eten…
“Schoon” in Puurheid & Eenvoud!

 

menukaart 

Waar wilt u genieten..??

Het restaurant is verdeeld over 2 monumentale panden met meerdere ruimtes: het Restaurant met open keuken en het aangrenzende ProefLokaal met eigen patio.
Op de bovenverdieping een pracht uitzicht over de Vischmarkt, de Vischpoort en ons terras. Voor Private Dining onze Salon, deze biedt ruimte voor een gezelschap tot ca. 6 personen en kijkt uit over de daken van de binnenstad van Harderwijk.

Bij ons Slapen? Dat kan zeker in het Stadslogement, een heerlijk ruim appartement gelegen boven het ProefLokaal.
En om het compleet te maken, de Culiwinkel waar we onze  wijnen verkopen en ook culinaire cadeautjes en natuurlijk onze cadeaucheque’s.

Ratatouille heeft een ruim terras op de Vischmarkt, het Culinaire plein waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Ook op de patio, een oude ommuurde binnenplaats die grenst aan het kooklokaal, kunt u heerlijk zitten. De salon heeft een dakterras waar het apéritief met uw gezelschap nog lekkerder smaakt!

Culiwinkel

Genoten van die mooie olijfolie en die waanzinnige fles wijn in restaurant Ratatouille? In de culiwinkel kun je meteen je slag slaan. Hier komt alles samen wat leuk en lekker is.
Ook voor een cadeaucheque!

Ontdek meer

Stadslogement

Heerlijk blijven slapen? Ons logement heeft alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen: een eigen ingang, heerlijk bed, een compacte keuken en een goed gevulde koelkast.
Er is plaats voor twee personen.

Ontdek meer