Restaurant Ratatouille,
Schitterend eten…
“Schoon” in Puurheid & Eenvoud!

 

menukaart 

Waar wilt u genieten..??

Het Restaurant is verdeeld over 2 panden aan de Vischmarkt, met meerdere ruimtes: het Restaurant heeft een open keuken en op de bovenverdieping een pracht uitzicht over de Vischmarkt, de Vischpoort en ons terras. Voor Private Dining nog onze “Loge” compleet met dakterras en het uitzicht over de daken van Harderwijk, hier staat een grote ovale tafel die ruimte biedt aan een gezelschap tot 10 personen.

In het aangrenzende Rijksmonument bevindt zich “de Salon” met een oude ommuurde binnenplaats waar u heerlijk kunt genieten met een gezelschap van het aperitief, lunch of diner tot ca. 18 gasten.

Behalve de Salon is hier beneden ook onze Wijnkelder, erboven het StadsLogement, en voorin de CuliWinkel,
we zeiden het al… meerder ruimtes met allen een eigen charme!

Culiwinkel

Genoten van die mooie olijfolie en die waanzinnige fles wijn in restaurant Ratatouille? In de culiwinkel kun je meteen je slag slaan. Hier komt alles samen wat leuk en lekker is.
Ook voor een cadeaucheque!

naar de culiwinkel

Stadslogement

Heerlijk blijven slapen? Ons logement heeft alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen: een eigen ingang, heerlijk bed, een compacte keuken en een goed gevulde koelkast voor het ontbijt.

Ontdek meer

Lunchen op Zondag

Bij ons op zondag middag komen genieten, heel graag!
Juist deze dag speciaal open voor de Lunch, wij zijn open van 13.00 tot 18.00 uur, reserveren kan tot 15.00 om lekker uitgebreid de zondag middag door te brengen, want het is hoe langer genieten, hoe eerder aan tafel.
*Elke Laatste Zondag van de maand Gesloten!
.
,