Passie voor mooi eten en drinken

Wim Zwaart, meesterkok sinds 1989, Tina Zwaart, vinologe sinds 2001, hebben beiden een passie voor mooi eten en drinken en voor elkaar.
Na met Olivio bij de beste restaurants in Nederland te hebben behoord, en de eerste Michelinster in Harderwijk te hebben gekookt, kwam Ratatouille in 2004; een groenten-geörienteerde bistro. Na Olivio was er het Koetshuis, waar we 9 jaar lang de mooiste feesten organiseerden. Nu zijn we weer terug in het restaurant. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan!

Met het kooklokaal, de culiwinkel en het stadslogement is de totaalbeleving compleet en zijn we heerlijk op één plek samen aan het werk met ons Team van Toppers!

Onze rechterhanden zijn Gerwin (Dooijeweerd) in de keuken en Bertus (van de Ridder) aan de voorkant. Samen met ons hele team dagen we je uit om Ratatouille te komen beleven!

Gerwin Dooijeweerd

Bertus van de Ridder

Wim & Tina Zwaart