Natuurlijke Nederlandse seizoenskeuken
met wereldse invloeden

Biologisch en uit de buurt, dat spreekt vanzelf. Gecombineerd met een smakelijk stukje vis of vlees proef je de smaak van de Hollandse seizoenen en een vleugje je ne sais quoi.

 

Alle producten zijn met zorg uitgezocht bij vertrouwde leveranciers, bloemen en kruiden kweken we zelf op ons dakterras. Lang voordat jij aanschuift, zijn er wijnen uit de kelder geselecteerd en hebben onze koks hun messen geslepen. Want desembrood, jus of een taartje: we maken alles zelf. Naast een uitgebreide Wijnkaart en wijnarrangement wordt bij de menu’s ook een passend sap-arrangement geschonken. Omdat we alles zelf maken kunnen we gemakkelijk allergenen weglaten, zodat allergie uit eten bij ons niet in de weg hoeft te staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kooklokaal

Het is alsof je thuis aan het kokkerellen bent, hier in het kooklokaal van Ratatouille. Groepen tot veertig personen kunnen hier terecht voor een walking dinner, kookworkshop, high wine, apéritief of borrel.

Ontdek meer

Culiwinkel

Genoten van die mooie olijfolie en die waanzinnige fles wijn in restaurant Ratatouille? In de culiwinkel ernaast kun je meteen je slag slaan. Hier komt alles samen wat leuk en lekker is.

Ontdek meer

Stadslogement

Ons logement heeft alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen: een eigen ingang, lekkere bedden, een compacte keuken en een goed gevulde koelkast. Er is plaats voor twee tot vier personen.

Ontdek meer