Natuurlijke Nederlandse seizoenskeuken
met wereldse invloeden

 

Alle producten zijn met zorg uitgezocht bij vertrouwde leveranciers, bloemen en kruiden kweken we zelf op ons dakterras in het seizoen. Lang voordat onze gasten aanschuiven, zijn er wijnen uit de kelder geselecteerd en hebben onze koks hun messen geslepen. Want desembrood, jus of een taartje: we maken alles zelf. Naast een uitgebreide Wijnkaart en wijnarrangement wordt bij de menu’s ook een passend sap-arrangement geschonken. Omdat we alles zelf maken kunnen we gemakkelijk allergenen weglaten, zodat allergie uit eten bij ons niet in de weg hoeft te staan.

 

 

 

 

Biologisch en uit de buurt, dat spreekt vanzelf. Gecombineerd met een smakelijk stukje vis of vlees proef je de smaak van de Hollandse seizoenen en een vleugje je ne sais quoi.

 

 

 

 

 

Culiwinkel

Genoten van die mooie olijfolie en die waanzinnige fles wijn in restaurant Ratatouille?
In de Culiwinkel ernaast kun je meteen je slag slaan. Hier komt alles samen wat leuk en lekker is.

naar de culiwinkel

Stadslogement

Ons ruime appartement heeft alles wat je nodig hebt: een eigen ingang, lekkere bedden, een compacte keuken en een goed gevulde koelkast voor het ontbijt. Er is plaats voor twee tot drie personen.

Ontdek meer

Private Dining

We hebben een ruime tafelopstelling waardoor elke tafel al een fijne privacy heeft. Maar voor gezelschappen hebben we twee mooie ruimtes om echt Prive te genieten,
de “Salon” en onze “Loge”.