Menu ratatouille

Salade van waterkers en kreeft met zoete aardappel, sinaasappel en saffraan, bisque met limoen
**
Gegrilleerde Noordzeetong met winterpostelein en gestoofde prei, haringkuit en zilte saus van oester
**
Gebakken Snoekbaars uit de randmeren met zuurkool en Serrano, gerookte pastinaak en mosterdzaad
**
Gebraden Boerderijkip ’Poulet Noir’ met paddenstoelen, witlof en hazelnoot, champignonduxelle en gepofte quinoa
**
Gelakte runderstoof, lende van de grill met gepofte wintergroenten en sjalotten
**
Drie soorten Kaas met toast van Brioche, noten, pruimen en cranberries
**
Gebraden ananas met caramel, specerijenkletskop en meringue,
witte chococrunch  & roomijs van kruidnagel

_______________________________________________

*A la Carte: als voorgerecht 19 als hoofdgerecht 29 Kaas & Dessert 12
3 gerechten 42 (te bestellen op zondag t/m donderdag)
4 gerechten 49 | 5 gerechten 59 | 6 gerechten 69
Passende wijn per glas 7 half glas 4

 

RATATOUILLE BELEVING
Compleet verzorgde proeverij van door de chef geselecteerde gerechten inclusief apéritief,
amuses, wijn- of sap-arrangement, tafelwaters, koffie en friandises.
5 gerechten 100
Dit menu serveren wij uitsluitend per tafel en dient vooraf gereserveerd te worden.