Menu ratatouille

Gebrande zeebaarsfilet en -tartaar met komkommer, rode wijnsjalotten,
zilte salade en kroepoek van zeewier
**
Ragout van kreeft met gepofte paprika en venkel, koolrabi met citroenolie
**
Skrei met gestoofde prei uit de oven met kruiden en kerrie,
krielaardappeltje met haringkuit en bieslook
**
Tamme eend uit Landes met gemarineerde rode kool en paarse bataat,
granaatappel en jus met zwarte bes
**
Kalfslende van de grill, gepofte sjalot met stoof, paddenstoelen,
gebakken schorseneren en rode wijnjus
**
Drie kazen met toast van Brioche, noten, pruimen en cranberries
**
Rijstepudding met vanille, mango, passievrucht en witte chocolade,
basilicumijs met specerijenmeringue

_______________________________________________

*A la Carte: als voorgerecht 19 als hoofdgerecht 29 Kaas & Dessert 12
3 gerechten 42 (te bestellen op zondag t/m donderdag)
4 gerechten 49 | 5 gerechten 59 | 6 gerechten 69
Passende wijn per glas 7 half glas 4

 

RATATOUILLE BELEVING
Compleet verzorgde proeverij van door de chef geselecteerde gerechten inclusief apéritief,
amuses, wijn- of sap-arrangement, tafelwaters, koffie en friandises.
5 gerechten 100
Dit menu serveren wij uitsluitend per tafel en dient vooraf gereserveerd te worden.