Onze Gerechten

De natuur en het seizoen bepalen onze Gerechten, vertaald met ambacht en onze filosofie!

september 2020

Half dozijn oesters Fines Claires met rodewijnsjalotten en citroen

Tartaar van Tomaat met kruiden, rouille en krokante aardappel

Gemarineerde zeebaars met octopus, kroepoek van zeewier

Kreeft met parelcouscous, citrus en saus bouillabaisse

Grietfilet met artisjok, schorseneren en eekhoorntjesbrood

Gemarineerde Portobello met cantharellen, waterkers en zomertruffel

Gebakken kalfszwezerik met Serrano, witlof en sjalotten vinaigrette

Runderlende van de grill, gestoofde schouder, gecaramelliseerde witlof, groene asperge en rode wijnuitjes

Reefilet met biet, gebakken witlof en rode wijn-salie jus

KAAS & DESSERT
Hollandse kazen van het Kaasatelier

Vijgen met sinaasappel, walnootmeringue en rozemarijnijs met olijfolie

 

A la Carte: Klein(Voor-, Tussengerecht) 18, Groot (Hoofdgerecht) 28
Kaas 15,  Dessert  12