Onze Gerechten

De natuur en het seizoen bepalen onze Gerechten, vertaald met ambacht en onze filosofie!

juli 2020

Half dozijn oesters Fines Claires met rodewijnsjalotten en citroen

Tartaar van Tomaat met kruiden, artisjok, rouille en krokante aardappel

Dungesneden tonijn van de grill met tomaat, basilicum, olijf en tuinboon

Tongfilet “Veronique” met witte druiven, venkel en zeekraal

Kreeft met geroosterde paprika, bisque en crostini’s met rouille

Boerderijkip met cantharellen, zomertruffel en morillecrème

Saffraanrisotto met gegrilde kropsla, groene asperge en olijvenvinaigrette

Gebakken kalfszwezerik met Serrano, crudité van witlof en sjalottenvinaigrette

Gegrilde Kalfslende met zomergroentes, gepofte sjalot en saliejus

Reefilet met gepofte biet, shii-take, hazelnoot en rodewijnuitjes

KAAS & DESSERT
Hollandse kazen van het Kaasatelier

Perzik met roomijs van basilicum, framboos en lavendel met amandelkletskop

 

A la Carte: Klein(Voor-, Tussengerecht) 18, Groot (Hoofdgerecht) 28
Kaas 15,  Dessert  12