Onze Gerechten

De natuur en het seizoen bepalen onze Gerechten, vertaald met ambacht en onze filosofie!

Voorgerechten:
Oesters-Fines Claires, citroen/rode wijnsjalot/peper  6 stuks

Tartaar van kalf met crudité van asperge, mosterdvinaigrette en mayonaise met saffraan

Koolrabi met avocado, groene asperge, kerrie-olie en kaffir

Gestoomde Paksoi met kroepoek van zeewier en ingemaakte melouskes

Ragout van kreeft met gepofte paprika en venkel, koolrabi en citroenolie

Hoofgerechten:
Gebakken tarbotfilet met asperges en wilde spinazie, mosterdzaad en dragon

Gerookte Asperges met crunch van Serranno, aardappel, zeekraal en cremé Fraiche*

Tamme eendenborst met saffraanrisotto met gepofte paprika, artisjok, gegrilleerde kropsla en jonge tuinboontjes*

Hollands lam: gebraden bout en gestoofde schouder met ratatouille groentes,
gepofte knoflook en rozemarijnjus

Desserts
Aardbeien met rabarber, witte chocolade, vanille-ijs, verveine en sinaasappelkletskop

Sinaasappel met walnoot-caramel, meringue en ijs van geitenyoghurt

Kaas van het KaasAtelier
Vijf Nederlandse kazen van het KaasAtelier met toast van Brioche, noten en abrikozen

Maakt u zelf uw keuze,  heerlijk A la Carte
*Deze gerechten kunnen ook vegetarisch geserveerd worden.
Voorgerechten  18          Hoofdgerechten  28             5 Kazen  15        Dessert  12