Het kooklokaal; een heerlijke
plek om samen te zijn

Als je op zoek bent naar een mooie plek voor een walking dinner, kookworkshop, wijnproeverij of ‘Feest in de Keuken’ voor een gezelschap van ongeveer 20 tot 30 personen, dan zit je goed in het kooklokaal naast restaurant Ratatouille. Het is een fantastische ruimte om zakelijk of met vrienden of familie samen te zijn. Ingericht met hoge tafels en krukken, een gezellige loungebank en met toegang tot het terras en de patio. Voor de wijnkelder, garderobe en toiletten ga je een trapje lager. In de wijnkelder je terecht voor een diner (tot 12 personen) of een wijnproeverij (tot 14 personen)

In het kooklokaal worden regelmatig verwenarrangementen georganiseerd, maar je kunt er ook zelf het fornuis aansteken en een heerlijke maaltijd koken. Ideaal voor de zondagmiddag!

SAMEN KOKEN

De Ratatouille Keuken is koken in Smaak & Seizoen en juist alle producten in hun waarde laten, waarbij het samenbrengen van ingrediënten zorgt voor SMAAK. Alles zo vers mogelijk!
En het kan van pure eenvoud tot ware luxe.
Heerlijk samen aan de slag, de schorten mogen voor!

Kook-Arrangementen

Walking Dinner

Een mooi diner maar dan net even anders, niet strak aan tafel maar heerlijk “Los” en informeel in het KookLokaal. Starten met Bubbels & Amuses, vervolgens worden de gerechten geserveerd net waar u zit of staat, compleet verzorgd met waters, brood, drankjes naar keuze en espresso met friandises.

Walking Dinner Menu’s

 

Feest in de keuken

Start met Bubbels en iets knapperigs op tafel, daarna heerlijk drankjes naar keuze met tal van hapjes.

aan het einde nog een echte RTTLL Fast Food?

Liever een Lunch? Maaltijdvullend?High Wine? veel kan.

Bekijk mogelijkheden