KERST 2020 Thuis met RTTLL X-MAS at Home

Ons KerstMenu is helaas al geheel uitverkocht, overweldigd door alle bestellingen die al binnen zijn gekomen, echt een hartelijk dank voor zoveel steun!
Helaas zullen we nu al velen moeten teleurstellen voor RTTLL X-Mas at Home tot onze spijt, maar meer kunnen we helaas niet doen!

In de Culiwinkel staan Bertus en Tina wel heel graag voor u klaar om de juiste wijn bij uw Kerst menu te kiezen, we hebben een kelder vol en zelfs de wijnen van de wijnkaart zijn geprijsd voor winkelverkoop, volop keuze. En een complete doos Kerstwijn, hebben een “Lekker” en een “Luxe” Wijnpakket van 6 flessen gevuld met Bubbels, 2 Witte, 2 Rode en een Dessertwijn. En deze maken we passend voor uw (75,- & 125,-)

Wensen u ook echt alle sterkte, gezondheid en zeker ook heel fijne Feestdagen toe!
Laten we hopen dat in 2021 snel “Betere Tijden” aanbreken en we snel een “Covid-Go” DinnerParty kunnen organiseren en anders gaan we heerlijk nog even door met RTTLL at Home, WinterWeken!

Met Grote Feestelijke Groet, Tina & Wim Zwaart, Team Ratatouille

 

 

En met onze Bubbels het Jaar uitknallen??
Onze Espumante Frei Joao, Bruto Reserve uit Portugal hebben we voor een heel mooie prijs kunnen inkopen en bieden deze heel graag aan voor €13,50 per fles en hiervan gaat 1,- naar “de Oude Synagoge” dit inloophuis wat vlak achter Ratatouille zit in de Jodensteeg kan zeker wel een extraatje gebruiken voor de kerstinkoop om hun gasten te verwennen.
Maar “Kruidig Grabbelen” voor dit Goede doel mag ook, zien u heel graag in onze Culiwinkel!