Tafelen, Slapen & Meer

Ratatouille LenteSmaken!
Genieten van een overnachting met als diner het LenteSmakenPakket van Restaurant Ratatouille. Wij zorgen dat alles heerlijk klaar staat om te genieten van dit complete arrangement. Het Pakket met fles wijn in wit of rood en onze Fudge als zoete afsluiter bij de koffie na, de Overnachting en het Ontbijt. U heeft hier alle ruimte en u hoeft slechts de laatste hand te leggen aan het diner.  Te boeken van woensdag t/m Zaterdag.

Prijs:  200 met zijn Tweeën!


Corona Proof Genieten!
Genieten van een overnachting met een diner van Restaurant Ratatouille in het ruime StadsLogement. Wij zorgen dat alles heerlijk klaar staat om te genieten van dit complete arrangement van Bubbels&Amuses, Menu 4 gangen met passende Wijnen, de Overnachting en het Ontbijt. U heeft hier alle ruimte en u hoeft slechts de laatste hand te leggen aan het diner, echt alleen het mooie werk, foodplating! Dit Arrangement is te boeken op vrijdag en zaterdag.

Prijs:  300 met zijn Tweeën!

Heerlijk Ratatouille
Aankomen in de suite, je lekker opfrissen, wie weet nog even de stad in of uitwaaien aan het water, en ‘s avonds genieten van een 5-gangen diner in Ratatouille, inclusief een bruisend aperitief en amuses, begeleidende wijnen en koffie met friandises na. Aansluitend ontspannen naar boven voor een overnachting met ontbijt in het Stadslogement.

Prijs:  160 per persoon.

Als het Restaurant weer open is:

Blijf Slapen & Geniet van 7 Gangen

Het Meesterlijke Smaken Arrangement in combinatie met overnachten in het StadsLogement incl. ontbijt.
Geniet van de Stad of ga nog heerlijk even uitwaaien aan het water, alles is in de buurt!
En dan ‘s Avonds genieten van het diner in Ratatouille, of juist met een uitgebreide lunch op de Zondag.
Alles geheel verzorgd, we starten met Bubbels & Amuse, 7 gangen met begeleidende wijnen en koffie met friandises na.

Prijs:  185 per persoon.

Op en top Ratatouille

Start met een welkomstdrankje bij aankomst en verblijf 2 nachten in de suite. Op een van de avonden serveren we een uitgebreid 5-gangen diner incl. bruisend apéritief en amuses, begeleidende wijnen en koffie met friandises na.
De andere avond serveren we informeel 3-gangen incl. drankjes aan de keukentafel van Ratatouille.
Zo kun je een volle dag genieten van de stad, het Dolfinarium of wie weet beauty- en saunaresort de Zwaluwhoeve?

Prijs:  300 per persoon.