Ratatouille agenda  2020

 

Genieten van Wijn in Ratatouille

Op zondagmiddag “Wine & Little Dine”, start met Bubbels&Amuses en geniet van 5 wijnen &
5 “mini”gangen, 5 kleine hartige gerechtjes geheel in smaak en opbouw met het seizoen en natuurlijk de wijn, arrangement € 50 p.p. en…  wie weet daarna nog lekker kaas, zoet dessert of koffie na bestellen.

En een Wijnproeverij op zondagmiddag of op doordeweekse avond voor een eigen gezelschap, heel graag verzorgen we dat voor 45,- p.p., we een zien reservering heel graag tegemoet.

Ratatouille’s Open WijnClub 8 Wijnen&Amuses             
Proef het Seizoen OLV. Tina Zwaart of Bertus van de Ridder. Proef  8 Wijnen&Amuses van 19.30-22.30 uur € 35 p.p. in het Kook&ProefLokaal van Ratatouille
       14-05     11-06

April

Pasen vieren met Rttll’s ThuisMenu  op 11 april geven wij de mogelijkheid heel graag opm een heerlijk menu voor thuis op te halen, wij de boodschappen en de Mise&Place, zodat u het thuis alleen nog af hoeft te maken met een paar handelingen die wij natuurlijk als beschrijving mee geven.

Hierover heel snel meer!! we bedenken graag een pracht menu, willen weer zo graag koken en gasten laten genieten van onze smaak!!

 

Mei

Rttll’s LenteWekenMenu vanaf 6 tot en met 28 Mei
( op Moederdag hebben we een andere Special, zie hieronder)
voor het diner op
Di-Woe-Donderdag en op de Zondagmiddagen tussen 13.00 en 19.00 uur.
Heerlijk Genieten van 4 echte Lente gerechten, om het voorjaar te vieren,
4 gangen € 39 per persoon, inclusief onze amuses, desembrood en zoet bij de koffie.
Heel graag vermelden bij reservering dat u gebruik wilt maken van het LenteMenu!

5 Mei BevrijdingsDiner, dat vieren we met een heerlijk Compleet Arrangement van € 75,- p.p.  We serveren een Pracht Menu van 5 gangen met Aperitief, Amuses, Wijn, Waters en Koffie na om de 75 jaar Vrijheid te vieren!

10 Mei MoederdagLunch, een echt Lente Menu vol Bloemen en dat begint al met een fleurige cocktail bij ontvangst, Pracht Lunch van 4 gangen & 4 Amuses voor € 55, ontvangst tussen 13.00 en 14.00 uur, zodat we vanaf 18.00 uur onze eigen moeders kunnen gaan verwennen😊.

20-05      Ratatouille’s Open KookClub, Kook & Proef het Seizoen OLV. Meesterkok Wim Zwaart. 5 Gangen met  Amuses, wijnen, waters, Kortom een compleet menu maken op informele wijze en ervan genieten Ontvangst 18.30 uur in het KookLokaal,  ca. 23.00 uur einde, € 85 p.p.

31 Mei op 1e Pinksterdag,
Deze zondag zijn we heerlijk open voor Lunch en het Diner, we serveren deze zondag een 4 gangen & 4 Amuses Lunch tussen 13.00 en 16.00  voor € 45 en voor het diner vanaf 18.30 kunt u reserveren voor het PinksterDiner van 5gangen & 5 Amuses voor € 55 p.p. Alles in Op&Top LenteSmaken!!

 

 

 

Juni

14-06     Meesterlijke SmakenMenu van Meesterkok, Wim Zwaart
13.30 uur Starten we met het Aperitief en serveren een Meesterlijk menu
van 7 gangen & 7 Amuses, het een natuurlijk klein het ander groot, een Op&Top verwen menu met klassiekers maar zeker ook uit het nu, de toekomst en het voorjaar!  Ca. 18.00 uur einde van het uw Lunch&Diner ineen!  Menu 85,-, Compleet met Aperitief Amuses, Wijnen, Waters, Koffie 125,-

De Rest van onze Agenda gaan we zeker invullen zodra er weer “Betere” tijden aanbreken, hebben er zeker zin in om een pracht zomer seizoen te draaien, kunnen niet wachten tot het weer mag!!