Rattatouille restaurant hardewijk

Vischmarkt 4-6, 3841 BG Harderwijk
0341 431256 | info@rttll.nl
KvK 08068001
IBAN NL07RABO0354682563


1. Recept: tompouce witte chocolade-crème met zomerfruit
Dessert voor 4 personen:
Bladerdeeg, 150 gram witte chocolade en 150 gram crème fraîche, roodfruit: bv. frambozen & bramen & aardbeien, poedersuiker, ijs

1. Rol het bladerdeeg uit, prik er met een vork gaatjes in.
2. Bak af op 175 gr. tot het goudbruin is.
3. Maak een crème van de witte chocolade en de crème fraîche: smelt de chocolade au bain Marie, laat afkoelen en roer de crème fraîche er door. Koud zetten tot gebruik.
4. Maak het roodfruit schoon. Pureer een gedeelte hiervan voor een coulis.
5. Snijd het korstdeeg in gelijke stukken, spuit de crème met een spuitgat op de plak bladerdeeg, beleg met fruit en plaats als laatste een deksel van het bladerdeeg erop.
6. Bestrooi met poedersuiker en maak af met de coulis.
7. Wij serveren er een quenelle ijs bij: van de coulis draaien we sorbetijs. (ook lekker met bv. perzik)


Mmm….. Enjoy


Complete recept vindt u hier


2. Recept: gebrande makreel met groene asperge, kruiden en roze peper
Complete recept vindt u hier
Vischmarkt 4-6, 3841 BG Harderwijk
0341 431256 | info@rttll.nl
KvK 08068001
IBAN NL07RABO0354682563